fbpx
965.72.30.01 - Plaza Ayuntamiento, 1 03158 Catral, Alicante info@ayuntamientocatral.com

AEDL

El nostre objectiu
Catral té des de novembre de 2005 una Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local AEDL, es tracta d’un servei PÚBLIC I GRATUÏT que l’Ajuntament de Catral posa a la disposició dels ciutadans per a potenciar el desenvolupament socioeconòmic i la generació d’ocupació en el municipi.

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Catral es va posar en funcionament amb la finalitat de desenvolupar, assessorar i informar de manera directa i personalitzada a aturats, empresaris, treballadors i promotors, a més d’actuar sobre els agents implicats a potenciar el desenvolupament socioeconòmic i la generació d’ocupació en el municipi.

Es tracta d’un servei, públic i gratuït, que ofereixen les Entitats Locals, en col·laboració amb el SERVEF, configurant-se com a instruments de creació d’ocupació, mitjançant l’aprofitament racional dels recursos endògens i el suport a les iniciatives locals de desenvolupament socioeconòmic.

L’objectiu principal que cerca i persegueix l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Catral resideix a aconseguir la coordinació d’esforços públics i privats, en la gestió i execució de totes aquelles activitats que afavorisquen mitjançant un desenvolupament sostenible, la generació de riquesa i la creació d’ocupació en la localitat.

Plaza d’Espanya, 1 – Planta baixa

Marisa Guillen Ruiz
Teléfono: 96 678 73 74
FAX: 966787856
Email: aedl@ayuntamientocatral.com

Veronica Oltra Lirón
Telèfon: 663 879 225
Email: empleo@ayuntamientocatral.com

Serveis
L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local té com a missió principal col·laborar en la implantació de les polítiques actives d’ocupació relacionades amb la creació de l’activitat empresarial.su àmbit d’actuació és municipal, depenent orgànica i funcionalment del propi Ajuntament; manca de personalitat jurídica pròpia i està configurada com un servei municipal, un instrument més de gestió.Els beneficiaris immediats de l’agència són els nous emprenedors, empresaris, comerciants, treballadors, aturats i en general, aquells que pretenguen posar en marxa o ampliar qualsevol tipus d’iniciativa empresarial.

L’agència de desenvolupament local és una iniciativa pública municipal creada amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament del contorn socioeconòmic i la creació d’ocupació. Aquest fet implica dues coses:

Considerar a la PIME com un col·laborador fonamental en el procés de generació de riquesa i creació d’oportunitats d’ocupació.
Comptar amb procediments de gestió adequats que permeten coordinar, racionalitzar i descentralitzar les actuacions.

Servei d’Ocupació, Foment i Assessorament Empresarial
Dirigit a tots els sol·licitants desocupats i persones que vulguen canviar la seua situació laboral. Aquest servei consistirà en:

Accions OPEAS: Orientació Individual i Informació per a la inserció laboral.
Reinserció Soci-Laboral: Readaptació al mercat laboral
Assessorament a Emprenedors: Suport i Assessorament a les iniciatives empresarials.
Tràmits Acte-SERVEF: Servei donat suport pel SERVEF per a gestionar i tramitar demanda de desocupació, cursos sense haver de desplaçar-se.
Administració Electrònica: Facilitar la informació necessària per a la utilització d’aquest servei ja facilitat per altres administracions i que en breu es podrà utilitzar a l’Ajuntament.
Punt Expenedor de Signatura Electrònica
Facebook: Pàgina on es podrà deixar impressions i al mateix temps estar informat d’ofertes i cursos formatius.
Actualització Pàgina Web: Utilitzar la Web com a eina per a la comunicació amb el ciutadà.

Observatori Local d’Ocupació

Dirigida a totes les persones que ja han realitzat algun curs de formació amb l’Ajuntament per a poder oferir un seguiment i gestionar aquelles ofertes concordes a la seua formació.

Ofertes d'ocupació

Consulta aqui les últimes ofertes rebudes

Cursos

Informació sobre cursos i tallers

Ajudes

Informació sobre subvencions i ajudes
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad