fbpx
965.72.30.01 - Plaza Ayuntamiento, 1 03158 Catral, Alicante info@ayuntamientocatral.com

Saluda del Alacalde

Benvinguts a aquesta pàgina en la qual pretenem mostrar el nostre poble i establir un canal de comunicació permanentment obert amb els catralenses i, també, amb els qui, sense ser-ho, senten interés per conéixer-nos.

Per a nosaltres és primordial que els veïns estiguen correctament informats sobre el que fa el seu Ajuntament, a través de les diferents àrees de govern. Aquest portal proporciona àmplia informació sobre l’activitat que duem a terme, els projectes en els quals estem treballant i aquells objectius que volem arribar a aconseguir.

Les noves tecnologies i tots els paràmetres de l’administració electrònica són una assignatura prioritària per a l’equip de Govern que presidisc perquè són el màxim exponent de transparència, de participació i d’eficiència en la gestió.

Els qui desitgen conéixer la nostra vila trobaran en aquesta web tota la informació sobre la nostra cultura, festes, esdeveniments esportius, i moltes altres activitats, on tots els que ens visiten podran comprovar el caràcter hospitalari, obert i integrador dels catralenses.

Pedro Zaplana García

Aumentar
Contraste
Share This
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.Ver
Privacidad