fbpx
965.72.30.01 - Plaza Ayuntamiento, 1 03158 Catral, Alicante info@ayuntamientocatral.com

Saluda del Alacalde

Hola estimats veïns,

És un veritable plaer poder escriure aquestes paraules dirigint-me a tots vosaltres des del despatx de l’alcaldia.

Vull agrair-vos el vot de confiança posat al nou equip de govern. Amb humilitat, honestedat, coherència i transparència, aniré desenvolupant totes aquestes accions perquè el nostre poble ocupi el lloc que es mereix dins de la nostra província i dins de la comarca, el municipi que obre les portes del Baix Segura.

Vull dir-vos amb això que anirem demostrant la nostra feina i compromís cap a vosaltres durant els propers anys i que fruit d’ell, anirem construint un poble millor.

De primera mà us dic que el camí no serà fàcil, però amb feina i una gestió eficaç dels nostres recursos, els resultats s’aniran veient.

Aquest equip de govern no està format per colors, sinó per un equip de catralencs l’únic objectiu dels quals és el poble.

Per això, les nostres portes sempre estaran obertes a tots i cadascun de vosaltres per atendre totes les vostres necessitats.

Des d’aquest petit espai a la web, volem anar informant de tot el que passa a la nostra localitat i de tota aquella informació que us pugui resultar útil per al vostre dia a dia.

No vull finalitzar aquestes línies sense enviar una càlida abraçada a tots els catralencs que es trobes fora del nostre poble i també a tots aquells que, sense ser d’aquí, fan de la nostra terra la seva.

Moltes gràcies a tots i cadascun de vosaltres.

Una abraçada del vostre alcalde:

Juán José Vicente Martínez 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad