fbpx
965.72.30.01 - Plaza Ayuntamiento, 1 03158 Catral, Alicante info@ayuntamientocatral.com

P. C. P. I.

És un programa de qualificació professional inicial de l’especialitat «Operacions Auxiliars de Manteniment d’Electromecànica de Vehicles en Taller»

Aquesta destinats a alumnat major de setze anys, complits abans del 31 de desembre de l’any de l’inici del programa, que no hagen obtingut el títol de Graduat en educació secundària obligatòria. L’objectiu dels programes de qualificació professional inicial és que tots els alumnes aconseguisquen competències professionals pròpies d’una qualificació que els permeta tindre la possibilitat d’una inserció sociolaboral satisfactòria i amplien les seues competències bàsiques per a prosseguir estudis en els diferents ensenyaments.

Una vegada superat el programa podran continuar els seus estudis en GES II de l’Escola d’Adults per a obtindre la titulació en Graduat en E.S.O.

Situada en:

Centre de Formació, en carrer La Palmera, s/n.

03158 Catral, Alacant

Telèfons de contacte:

Ajuntament de Catral 663879225/663980430

S’imparteix en:
El PCPI s’imparteix en el Centre de Formació, en carrer La Palmera, s/n.

EQUIP PCPI: Coordinador – tutor: Iván Lázaro Penalva.
Professor Diplomat en primària: Antonio Gambin Bernabeu.
Professor Tècnic Electromecànica: Rafael Torregrosa Martínez.

Telèfons de contacte: Ajuntament de Catral 663879225/663980430

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad