fbpx
965.72.30.01 - Plaza Ayuntamiento, 1 03158 Catral, Alicante info@ayuntamientocatral.com

L’Ajuntament de Catral ja té adjudicatari per a realitzar el canvi de 518 lluminàries convencionals per altres de tecnologia leds.

L’actuació es durà a terme al gener de 2020. Les noves lluminàries estaran dotades amb drivers que regularà el nivell lluminós de les mateixes i l’horari d’encesa i apagat el que permetrà un estalvi de més 302.821kw/any, equivalent a més de 40.200€/any i una reducció d’emissions de CO2 de 116.586kg CO2/any. Complint amb l’objecte marcat per la Unió Europea i el pacte d’Alcaldes signat per a l’objectiu 2020.

Les noves lluminàries s’instal·laran als carrers Comunitat Valenciana, Puríssima, Lucas Magro, Azorín, Avinguda de la Constitució, Óscar Esplá, València, Bernabé Ferrandez, Sant Joaquim així fins a arribar a 72 carrers del municipi.

Aquesta substitució ha sigut impulsada des de la Regidoria d’Urbanisme i es realitzarà gràcies a un préstec bonificat dotat amb 149.634 euros i a una subvenció a fons perdut de 74.817 euros, procedents totes dues de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).Aquesta actuació està cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

 

Imagen de Catral

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad