fbpx
965.72.30.01 - Plaza Ayuntamiento, 1 03158 Catral, Alicante info@ayuntamientocatral.com

Beques i Ajudes

PROCEDIMENT D'HOMOLOGACIÓ DE TÍTOLS I ESTUDIS ESTRANGERS
La Unitat d’Educació de la Subdelegació del Govern a Alacant, sota la dependència funcional de l’alta inspecció de l’estat de la comunitat valenciana, és la unitat administrativa responsable de tramitar les sol·licituds d’homologació de títols i estudis estrangers, tant universitaris com no universitaris, al ministeri d’educació.

A fi d’informar els interessats del citat procediment d’homologació i facilitar-los els tràmits a realitzara realitzar, s’adjunta document explicatiu amb els requisits i la documentació necessària i el model de sol·licitud que s’ha de presentar per al seu trasllat al Ministeri d’Educació.

En el cas de les persones interessades a continuar els seus estudis o a realitzar un examen en un centre oficial de la comunitat, en el moment de presentar la sol·licitud d’homologació se’ls facilitarà un document acreditatiu d’aquesta sol·licitud que els permetrà dur a terme l’anterior sense esperar a la recepció de corresponent credencial d’homologació.

Doc. En castellà, anglés, francés i rus

Clic ací per a descarregar document

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad