fbpx
965.72.30.01 - Plaza Ayuntamiento, 1 03158 Catral, Alicante info@ayuntamientocatral.com

Regidoria d’Igualtat

 

 

Estimats veïns:

El pla d’Igualtat que tinc l’honor de presentar és un compromís en favor de la igualtat de drets i oportunitats entre homes i dones en tots els aspectes de la vida i està d’acord amb les directrius d’actuació internacional. Aquest pla és fruit del treball conjunt de les diferents àrees de l’Ajuntament i és el resultat d’un estudi minuciós de la situació en la qual viuen les nostres ciutadanes i ciutadans, una anàlisi de les dificultats i barreres que experimenten dones i homes per a gaudir d’una situació real d’igualtat d’oportunitats, mitjançant accions puntuals que vagen corregint desigualtats, des de cada àrea. Aquest pla d’igualtat naix, perquè amb vocació de compromís, de servei, d’instrument de canvi per al nostre poble. Ara ens toca, tant a l’equip de Govern com al meu donar compliment al promés. Tenim tres anys per a desenvolupar-ho, per la qual cosa us demane la vostra col·laboració ja que la cooperació dels ciutadans és clau en el seu èxit. Aquest programa és el primer pas per a aconseguir-lo.

Res m’alegrarà mes que arribar al 2011 amb els deures fets i amb una realitat visible, i de la mateixa forma que ara aquest pla s’edita per a reconeixement general del que desitgem i volem per al nostre poble, en el 2011 s’editarà el balanç del fet i el compliment del nostre compromís. Per que si hi ha un concepte que definisca més clarament, a la meua manera de veure, la qual cosa ha de ser política, aqueix no és un altre que Compromís.

Situada en:

Plaça Ajuntament, 1

03158 Catral, Alacant

Serveis

Notícies

No posts found.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad